неділя, 24 грудня 2023 р.

З Різдвом Христовим!



Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю кожній родині об’ємного тепла та затишку, а наше спільне прагнення до Перемоги нехай здійсниться якнайшвидше! Віримо в міць Збройних Сил України та цінуймо найцінніше, що маємо – наших рідних та нашу Україну! Нехай сьогоднішній день буде світлим, теплим і безпечним для кожного з вас. Христос Народився! Славімо Його!

 Нехай тепло Різдвяної свічки принесе щастя та затишок у ваше життя. Нехай усі стреси зникнуть, а всі ваші мрії здійсняться. Щасливого Різдва!




четвер, 21 грудня 2023 р.

Вітаємо!!!


Результати участі у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології:

Толуб'як Дарина (6-Б) - І місце,
Федоришина Таміла (4-А) - ІІ місце,
Дембовська Софія (7-Б) - ІІІ місце.
Нехай ця перемога не буде останньою, нехай ваші старання і наполеглива праця обов’язково приводять до призових місць та нагород.

середа, 13 грудня 2023 р.

Вітаємо!


Сьогодні відбулися гімназійні змагання з волейболу. Гімназисти люблять такі спортивні заходи та активно у них беруть участь, демонструючи свої знання, уміння та навики з тих видів спорту, у яких змагаються. У них брали участь волейболісти та волейболістки четвертих гімназійних класів.
Змагаючись, команди-суперники демонстрували чудові навики, які ставали окрасою цих змагань, з цього непростого, як на перший погляд виду спорту. Тут перемогу святкувала команда 4(8)-Б класу.

вівторок, 5 грудня 2023 р.

Акція "Збережи ялинку!"

 Кожного року Національний природний парк «Дністровський каньйон» проводить екологічну акцію «Збережи ялинку», основна ідея якої – замінити ялинку на зимово-новорічні композиції, які символізують новорічні свята і збережуть життя новорічної красуні, адже збереження новорічних традицій не повинно шкодити природі. 

Сьогодні, учні 4-Б класу Заліщицької державної гімназії долучилися до цієї акції та власноруч виготовили новорічні прикраси: ангелочки, зірочки та сердечка з фоамірану , яким прикрасили різдвяну шопку в еколого-освітньому просторі Парку. Всі отримали багато позитивних емоцій та святковий настрій. 



Наближаймо перемогу разом! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!