пʼятниця, 31 грудня 2021 р.




Нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2022-й дарує тільки найкраще!




 

Новорічний виступ




 


 Наша мікрозелень



















           І знову відзнака від Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" для учня 2(6)-Б класу, Олександра Мельника🏆🏆🏆 Вітаємо Сашка і пишаємось його успіхам🌺❤❤❤
#заліщицькадержавнагімназія
#спортдлявсіх 

середа, 15 грудня 2021 р.

 Новий проєкт, над яким працюють хлопці 2(6)-Б класу на уроках трудового навчання, під керівництвом  Сергія Володимировича Брусяка


Кахнікевич Святослав, Кирилюк Андрій, Харченко Микола, Цупер Вадим та Цупер Максим. 

 Молодці хлопці!!!  Пишаюсь вами)))

вівторок, 14 грудня 2021 р.


 Успішне завершення спецкурсу «Основні методи дослідження в клітинній біології» в рамках Всеукраїнського науково-освітнього проєкту «Навчатися, щоб навчати»!



четвер, 9 грудня 2021 р.













 Вчора, 9 грудня, цікавий захід  провели для наших юних природолюбів,  Центр неформальної позашкільної освіти "Майбутнє Нації", неформальний урок 🌎" Я досліджую світ"🌍

Програма спеціально розроблена та адаптована для дітей середнього шкільного віку.👫
 Зміст уроку інтегрований, поєднує пропедевтику  природознавства 🦎 біології🐍, зоології🐢, географії🌏. Основною метою даного заходу є формування елементарних понять про об'єкти природи, ознайомлення дітей з різноманіттям тваринного світу, засвоєння норм етичного, естетичного та морального ставлення людини до природи. 
Кожен розділ програми передбачає проведення дослідницького практикуму, де діти матимуть змогу ближче ознайомитися з об'єктами природи - розглянути, доторкнутися та сфотографувати тварин.
До програми залучено 15 видів  тварин🐵🙈🐁🐣🐦. Всі вони мають ветеринарні паспорти і ветеринарне свідоцтво що свідчить про те, що тварини здорові.