пʼятниця, 30 квітня 2021 р.

 В рамках тижня STEM-освіти проведено онлайн-зустріч з учнями 1(5)-Б класу Заліщицької державної гімназії на тему: "Українська писанка - це рукотворне диво". Учні познайомилися з історією писанки та презентували свої роботи.









 

четвер, 29 квітня 2021 р.

  28 квітня, психологом гімназії Гарвасюк І.І. разом з учнями 1-Б класу проведено просвітницьке онлайн заняття (з елементами тренінгу) - "Цінності людини" (впровадження Української Хартії вільної людини). Бути українцем - це усвідомлений вибір кожної людини. "Мораль і духовні цінності не можуть бути відкладені на завтра. Вони завжди потрібні сьогодні"



неділя, 25 квітня 2021 р.

 


Вже 35 років Україна живе з болем Чорнобиля. Це проблема, що торкнулась майже кожної української сім’ї та всього світу. А ще це найбільша світова катастрофа з епіцентром за 100 кілометрів від Києва. Та чи знаємо ми достатньо про Чорнобиль, його минуле, сучасне й майбутнє? Що розкажемо про нього наступним поколінням та як нам говорити про нього зі світом? До 35-х роковин Чорнобильської катастрофи ГО «Європейський Інститут Чорнобиля» презентує серію заходів, до яких може долучитися кожен небайдужий і повернути тим самим Чорнобиль у поле свідомості суспільства. То чи готові ви дізнатися, чим є Чорнобиль особисто для вас?https://osvitoria.media/experience/shho-rozpovisty-pro-chornobyl-dityam-9-onlajn-podij-do-35-h-rokovyn-katastrofy/

пʼятниця, 23 квітня 2021 р.

 

Продовження дистанційного навчання


 До уваги здобувачів освіти, учнів та батьків!


З понеділка - продовження дистанційного навчання до 30 квітня включно!


Нагадуємо про важливість дотримування обмежувальних протиепідемічних заходів!

пʼятниця, 9 квітня 2021 р.

 

Знову новий конкурс та нові нагороди 1-Б класу 

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС

«Безпечний Інтернет 2.0»

Для учнів 1–11 класів

ПРО КОНКУРС

Безкоштовний конкурс, який об'єднує всіх, хто користується інтернетом, та допомагає учням 1–11 класів отримувати максимум користі, часу,  проведеного за комп'ютером. Головна мета — нагадати про необхідність інформування учнів про небезпеки, з якими вони можуть зіткнутися в інтернеті. Допомогти школярам засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізувати та закріпити знання про безпеку в онлайні, отримані раніше.

Говорячи про правила, ми маємо на увазі не перелік обмежень і заборон, які нудно читати навіть дорослим. Наш конкурс допоможе сформувати інформаційну грамотність, яка рятуватиме учнів від неприємностей, що можуть очікувати в інтернеті.

В основі завдань — не шкільна програма з інформатики, а цікаві та важливі питання, з якими стикається кожна дитина, коли користується комп'ютером, планшетом, смартфоном та виходить в інтернет.




 

 До уваги здобувачів освіти, учнів та батьків!


З понеділка - продовження дистанційного навчання до 23 квітня включно!


Нагадуємо про важливість дотримування обмежувальних протиепідемічних заходів!

середа, 7 квітня 2021 р.


ПРО КОНКУРС

Година Землі — це найбільша світова щорічна ініціатива на підтримку збереження планети та сталого використання її ресурсів. Ми долучаємося до традиційних акцій з нагоди Години Землі та пропонуємо учням 5–11 класів дізнатися більше про екологічні проблеми планети й  шляхи їх розв'язання.

У кожному завданні цього конкурсу ви знайдете факти про захист довкілля та поради від екоактивістів. Запрошуємо до участі та віримо, що цей конкурс допоможе школярам побачити, наскільки чудовою, проте беззахисною є наша планета.

УЧЕНЬ ОТРИМУЄ

  • Можливість безкоштовно взяти участь в онлайн-конкурсі
  • Яскраві нагороди для кожного учасника конкурсу
  • Можливість виконувати завдання з власного комп’ютера або планшета
  • Різнотипні, інтерактивні та цікаві завдання


 

ІНСТРУКЦІЯ УЧНЮ

  1. Зайти на сторінку naurok.ua/start, ввести наданий вчителем пароль та обрати конкурс.
  2. Виконати завдання у відведений для цього час.
  3. Отримати нагороди.                                                                                                                   

 Наші перші нагороди в даному конкурсі



Конкурс триває... Далі буде...