субота, 21 листопада 2020 р.


  В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей. Ми не маємо морального права забути подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО, які відстоюють інтереси нашого народу в нелегкі часи сьогодення. Низько вклоняємось Героям Небесної Сотні, всім, хто віддав життя, за право жити у вільній та незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України! Усі ВОНИ залишаться в пам'яті народу назавжди, стануть гордістю і прикладом для прийдешніх поколінь! БАЖАЮ НАМ УСІМ МИРНОГО НЕБА НАД УКРАЇНСЬКОЮ ЗЕМЛЕЮ, НЕЗЛАМНОЇ ВІРИ В ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ НЕНЬКИ - УКРАЇНИ, ВПЕВНЕНОСТІ У ЗАВТРАШНЬОМУ ДНІ ! НЕХАЙ ГОСПОДЬ БЕРЕЖЕ НАШУ БАТЬКІВЩИНУ І КОЖНОГО З НАС! СЛАВА УКРАЇНІ !

пʼятниця, 13 листопада 2020 р.

 

До уваги вчителів, здобувачів освіти та батьків!

З понеділка, 16 листопада 2020 року,  гімназія та інші заклади освіти віновлюють свою роботу в звичному режимі, відповідно до протоколу районної комісії ТЕБ та НС (№40 від 13.11.20).

Заняття будуть проводитися відповідно до розкладу уроків (помаранчева зона). 

Проведення учнівських предметних олімпіад призупиняється до 30 листопада.


Гарних вихідних і до зустрічі в понеділок!


неділя, 8 листопада 2020 р.

 

Творча робота з природознавства

учня 2-Б класу

Мельника Олександра

💫🪐🌍

 

  Адміністрація Заліщицької державної гімназії повідомляє про продовження освітньої діяльності закладу шляхом використання елементів дистанційного навчання з 09 листопада 2020 року.  

Всім доброго здоров'я і гарного настрою!