пʼятниця, 25 грудня 2020 р.

           Новорічне свято 1-Б класу

24 грудня розпочато цикл новорічно-різдвяних заходів в Заліщицькій державній гімназії.

З привітальним словом до гімназистів-першачків звернулась директор Олександра Дмитрівна Войчишин та класний керівник.

Вітаю вас з прийдешнім Новим роком і бажаю, щоб він, як тільки-но переступить поріг вашого дому, перетворив усе на казку. Бажаю вам нового щастя, нового достатку, злагоди, усмішок, радості успіхів! А старими нехай залишаються лише родина, близькі і друзі!






субота, 21 листопада 2020 р.


  В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей. Ми не маємо морального права забути подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО, які відстоюють інтереси нашого народу в нелегкі часи сьогодення. Низько вклоняємось Героям Небесної Сотні, всім, хто віддав життя, за право жити у вільній та незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України! Усі ВОНИ залишаться в пам'яті народу назавжди, стануть гордістю і прикладом для прийдешніх поколінь! БАЖАЮ НАМ УСІМ МИРНОГО НЕБА НАД УКРАЇНСЬКОЮ ЗЕМЛЕЮ, НЕЗЛАМНОЇ ВІРИ В ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ НЕНЬКИ - УКРАЇНИ, ВПЕВНЕНОСТІ У ЗАВТРАШНЬОМУ ДНІ ! НЕХАЙ ГОСПОДЬ БЕРЕЖЕ НАШУ БАТЬКІВЩИНУ І КОЖНОГО З НАС! СЛАВА УКРАЇНІ !

пʼятниця, 13 листопада 2020 р.

 

До уваги вчителів, здобувачів освіти та батьків!

З понеділка, 16 листопада 2020 року,  гімназія та інші заклади освіти віновлюють свою роботу в звичному режимі, відповідно до протоколу районної комісії ТЕБ та НС (№40 від 13.11.20).

Заняття будуть проводитися відповідно до розкладу уроків (помаранчева зона). 

Проведення учнівських предметних олімпіад призупиняється до 30 листопада.


Гарних вихідних і до зустрічі в понеділок!


неділя, 8 листопада 2020 р.

 

Творча робота з природознавства

учня 2-Б класу

Мельника Олександра

💫🪐🌍

 

  Адміністрація Заліщицької державної гімназії повідомляє про продовження освітньої діяльності закладу шляхом використання елементів дистанційного навчання з 09 листопада 2020 року.  

Всім доброго здоров'я і гарного настрою!

пʼятниця, 30 жовтня 2020 р.

 Адміністрація  Заліщицької державної гімназії повідомляє про продовження освітньої діяльності закладу шляхом використання елементів дистанційного навчання з 02 листопада по 06 листопада 2020 року. 

 https://news-gimnasia.blogspot.com/2020/10/blog-post_30.html

субота, 24 жовтня 2020 р.


ПАМЯТКА
для учнів та батьків на осінні канікули

УЧЕНЬ! БЕРЕЖИ СЕБЕ!

1.                   Постійно дотримуйся правил дорожнього руху. Ніколи не порушуй їх, це небезпечно для життя. Переходь вулицю тільки у відведених місцях.Не влаштовуй ігри на проїжджій частині вулиці. Правильно користуйся міським транспортом.

2.                   Не грайся сірниками та іншими легкозаймистими предметами. Будь обережний з газом. Не вмикай його без дозволу батьків та без потреби.

3.                   Не чіпай невідомі тобі предмети. При виявленні вибухонебезпечних предметів, повідом дорослих.

4.                   Будь обережний з електроприладами. Не вмикай їх без дорослих. Не торкайся оголених проводів.Виходячи з дому, перевіряй, щоб усі електропобутові прилади були відключені.

5.                   Будь обережним біля водоймищ. Не влаштовуй ігри поблизу водоймищ

6.                   Виконуй правила протипожежної безпеки. Не грай з вогнем. Не розпалюй багаття.

7.       Пам’ятайте про правила поведінки під час пандемії Covid-19. Дотримуйтесь соціальної дистанції. Не забувайте про часте миття рук з милом та перебування в громадських місцях у масках.

Любий учень, дбай про своє здоров’я та життя!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

1.  Осінні канікули тривають з 24.10.2020 по 01.11.2020 р.

2.  Не залишайте дітей без догляду. Знайте, де і з ким бувають Ваші діти, чим вони займаються.

3.  Випускаючи дитину на прогулянку, нагадуйте їй про правила дорожнього руху, про правила поведінки в громадських місцях.

4.  Постійно нагадуйте про правила власної безпеки.

5. Не забувайте про заходи безпеки в умовах пандемії Covid-19. Дотримуйтесь дистанції, нагадуйте дітям, про часте миття рук

Під час канікул відповідальність за життя та здоров’я дітей несуть батьки! 



 

Бажаю гарних канікул!!!

понеділок, 21 вересня 2020 р.

Блог учителя суспільних дисциплін Гуцуляк Наталії: Тиждень історії гімназії

Цікаво про історію гімназії читаємо на сторінці Наталії Ярославівни
Блог учителя суспільних дисциплін Гуцуляк Наталії: Тиждень історії гімназії:   Державна гімназія у Заліщиках Історичний нарис про діяльність Заліщицької державної гімназії у 30-х рр. ХХ століття.     

неділя, 13 вересня 2020 р.

вівторок, 1 вересня 2020 р.




Ось і настав цей день. День знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався для наших дітей довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих позначок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів, з якими все, що було вже сказано, легко здійсниться!

Здоров'я всім нам🙏❤️❤️❤️

субота, 30 травня 2020 р.



Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків, але для вас, особисто для вас, він пролунає сьогодні востаннє. Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих.
По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.
Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя, дорогі випускники – дорослого життя. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаю вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!



четвер, 7 травня 2020 р.

День пам’яті та примирення (8 травня) та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (9 травня)

8 й 9 травня відзначаємо День пам’яті та примирення і 75-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка забрала життя від 50 до 85 мільйонів людей в усьому світі. Цьогорічна інформаційна кампанія традиційно проходить під гаслом «Пам’ятаємо. Перемагаємо». Символом пам’яті про жертв війни залишається червоний мак.

понеділок, 4 травня 2020 р.

Біологія у віршах


Безушко Віталіна 5(9)-А клас


Біологію потрібно вивчати,
бо знання неможливо придбати.
Щоб людям всім допомагати
і науковцем в майбутньому стати.

Ця наука не проста:
тут мембрана, там - рука.
Всі поняття та слова неоднакові,
хоча якщо книжку любиш ти -
зможеш всім допомогти.

Мудрим будь, незволікай,
біологію вивчай!
Виклюк Роксолана 4(8)-А клас





Кафедра педагогіки НУБіП запрошує учнів випускних класів на День відкритих дверей.Зустріч відбудеться онлайн 08 травня об 11:00 у форматі відеоконференції.

Більше інформації та покликання на реєстрацію тут:
https://drive.google.com/file/d/1RiGNiMHrn1QLAPuEoT5V_I8y05I3BG6l/view?fbclid=IwAR2TnrBGIVurT35acPNmFYGCW5DsopHFDYsVFpZ6IC1F8PRm9rM3vMTHaGM


середа, 29 квітня 2020 р.

пʼятниця, 24 квітня 2020 р.

четвер, 16 квітня 2020 р.

Важлива інформація!

Міністерство освіти і науки України підготувало відповіді щодо змін для тих, хто вчить і навчається в умовах карантину.
карану до 24 квітня 2020 року
http://mon-covid19.info/schools 

субота, 4 квітня 2020 р.